Author Topic: problem when run Vivado HLS example  (Read 774 times)

jinyu

  • Active Member
  • *
  • Posts: 20
problem when run Vivado HLS example
« on: March 20, 2018, 02:05:51 PM »

I try to use vivado HLS run the  example in the foder IIoT-EDDP/design_hls/Clarke_Directto create a IP core.
I double click the vivado_hls.app  to open the vivado HLS project but I can't run C simulation ,because the "run C simulation button was grey ,
and then I try to creat a new project:
1.creat new project
2.add files and set top function

3.add c-based testbench files:test_clark_direct.cpp
4.run C Simulation

5.after a while a window pop up with the information:vivado HLS C simulation could not complete... there is 1 error


I must make some mistakes ,can anyone help me ?

best regards

JH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 674
Re: problem when run Vivado HLS example
« Reply #1 on: March 21, 2018, 02:34:56 PM »
Hi,

which Vivado version did you use? 2017.1?

PS: Simulation was not tested for this IP template. Does only simulation fails?

br
John
« Last Edit: March 21, 2018, 02:36:58 PM by JH »

jinyu

  • Active Member
  • *
  • Posts: 20
Re: problem when run Vivado HLS example
« Reply #2 on: March 22, 2018, 12:55:54 AM »
only simuliation falls ,the version of vivado is 2017.1,thank for you help .

best regards

JH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 674
Re: problem when run Vivado HLS example
« Reply #3 on: March 22, 2018, 08:13:06 AM »
Hi,
i was not involved in this project, but I think testbench is missing for simulation and simulator settings. If you try to simulate, you must create your own one.
br
John